KRP_130601_0009TDC's båd "Mads Jæger" er en selvbygget glasfiberbelagt jolle fra 1976, oprindelig bygget som muslingebåd i Esbjerg. Den er ca 34 fod lang (ca. 11 meter) og 14 fod bred (ca. 4,20 meter). Båden stikker ca. 1,20 meter, og march hastigheden er omkring 7 mil. Sejltiden fra Kolding Havn til Lillebæltsbroen er ca. 1 time og 15 minutter.

Der er frembygget styrehus, og en kahyt med plads op til 8 personer i stævnen.

Den 115 HK stærke Detroit Diesel motor er placeret lavt ca. midtskibs, hvilket betyder at båden har et meget stor og plant agterdæk, som er ideelt til dykning. Mere end 3/4 af agterdækket er overdækket, og der er belysning på dækket.KRP_130601_0002

Midt i agterdækket er der en stor lastluge ned til et meget rummeligt og let tilgængeligt lastrum.

Skibet er på alle ture fuldt udrustet med påkrævet sikkerhedsudstyr til samtlige deltagere ombord. Båden er også udstyret med alt nødvendig hardware til navigation og kommunikation. Derudover er båden udstyret med køleskab, gaskomfur, grill, kaffemaskine og radio/CD spiller, så der er rig mulighed for at nyde et af dykningens vigtigste aspekter, HYGGE!

Båden vil løbende blive frisket op og forbedret, så den hen over sæsonen vil komme til at fremstå endnu pænere og endnu mere indbydende. Vi vil også arbejde ihærdigt på at installere et funktionelt toilet på båden til "nødstilfælde".