Lad det være sagt med det samme; jeg har ikke rejst og dykket over hele verden, som nogle andre har.

Til gengæld har jeg gennem 6 år erhvervet mig omkring 900 dyk i Thailand, hvoraf størstedelen stammer fra de mange dykkersteder omkring Phuket og Phi Phi øerne. Jeg har boet i Thailand, arbejdet fast ved samme firma ved alle besøgene gennem årene, og jeg har dermed opnået et indgående kendskab til såvel dykningen, som de lokale skikke og forhold.

Thailand byder på en række helt fantastiske dykkeroplevelser. Lige fra de helt små ting for interesserede makro fotografer, og til nogle af de største dyr i havene, Manta Rokker og Hvalhajer..

udland03

Hvalhaj ved Koh Doc Mai, fotograferet af Michael i marts 2010

Der er ingen ord, som kan udtrykke den følelse af ærefrygt og fascination det er, når sådan en af havets giganter stille glider forbi en i det klare vand.

Omvendt finder jeg det personligt også uhyre spændende at finde de mindre dyr, som man virkelig skal holde øjnene åbne for at finde. Det kan f.eks være bitte små porcelænskrabber, små klare danserejer, eller de mere sjældne søheste.

Søhest ved Shark Point.

Søhest ved Shark Point.

Trekantens Dykker Center står gerne til rådighed med gode råd og vejledning, såfremt du går med tanker om en dykkertur til Thailand. Jeg fortsætter også med selv at dykke der aktivt, og der er mulighed for at arrangere ture, hvor jeg kan være såvel guide som instruktør for dig/Jer undervejs.

Kontakt mig for nærmere oplysninger, og forhør om muligheder og priser.