Opdagelse, udfordring og erfaring!!KRP_130529_0029

Det er kort fortalt, hvad PADI Advanced Open Water kurset drejer sig om. Du er allerede Open Water dykker, og du kan nu gå direkte videre til næste spændende uddannelse. Mere "advanced" er det ikke. Kurset er opbygget, så det er en direkte og helt naturlig fortsættelse at dit Open Water kursus. Formålet er at viderebygge på dine færdigheder, så du kan blive endnu mere komfortabel i dit nye element, vandet.

Hvis du er helt ny dykker, så er det en helt enestående mulighed for at få nogle "flere dyk under bæltet", mens du er under tæt og direkte supervision af din PADI Instruktør.

Har du været certificeret Open Water dykker i en længere periode, og har måske ikke dykket så meget, du gerne ville, så er et Advanced Open Water kursus også en helt ideel måde at komme igang igen på, og samtidig komme videre. Som Instruktør vil jeg dog først sikre mig, at du besidder de grundlæggende færdigheder, inden vi påbegynder den praktiske del af kurset i vandet.

Du kan selvfølgelig også være en "gammel og garvet" dykker på Open Water niveau. Nu står du måske bare med nogle nye interesser eller udfordringer som gør, at Open Water kurset ikke længere er tilstrækkeligt.

Uanset grunden, så kan et Advanced Open Water kursus med TDC være det helt rigtige valg for dig

På et PADI Advanced Open Water kursus med Trekantens Dykker Center vil du udbygge dine færdigheder ved bl.a at gennemføre 5 Adventure dyk sammen med din instruktør.  De 2 af disse 5 dyk er

En af de bedste ting ved Advanced Open Water kurset for dig er, at du frit kan vælge mellem de mange tilbudte Adventure Dyk, og dermed få mere erfaring i lige præcis det, som netop DU synes er interessant.

Måske brænder du for fotografering, måske vil du gerne få mere kontrol over din opdrift og balance, måske du gerne vil lære at dykke i strøm, eller.. ? Mulighederne er næsten uendelige. Valget er dit, men jeg er naturligvis behjælpelig med råd og vejledning ud fra dine ønsker og behov.

Adgangskrav:

  • Du skal have gennemført minimum et PADI Open Water Diver kursus, eller et tilsvarende niveau fra en anden godkendt organisation.
  • Du skal være fyldt 15 år (dog 12 år til Junior Advanced Open Water)

Når du tilmelder dig kurset, køber du samtidig bogen "Adventures in Diving". Bogen indeholder et lille kapitel om hvert af de tilbudte Adventure Dyk. Der er ingen skriftlig eksamen, men du skal gennemgå en kundskabstest sammen med din instruktør. Dette skal foregå forud for den praktiske del.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at tilmelde dig kurset, så kontakt mig venligst. Du finder oplysningerne under kontakt

Du kan også læse yderligere om kurset på PADI's egen hjemmeside HER