Mange dykkere, såvel i Danmark som i andre lande, oplever aldrig den glæde det er at dykke fra en båd. Med et Adventure Båddyk vil Trekantens Dykker Center gerne introducere dig til dykning fra båd, hvis du aldrig har prøvet det før, eller bare gerne vil lære mere om det.

Fordelene ved at dykke fra båd er mange, og de er til at få øje på for de fleste. F.eks slipper du for en længere vandring fra bilen, ud gennem brændingen, og så måske en længere svømmetur i overfladen, inden man overhovedet når dykkerstedet. Du slipper for at dykke på de samme 100 x 100 meter, og du slipper for at få sand i alt dit udstyr. Dette er bare for at nævne nogle få.

Trekantens Dykker Center’s båd “Mads Jæger” er et veludstyret lille fartøj, som er særdeles velegnet til at dykke fra i vores hjemlige farvande.

På dette Adventure Båddyk vil du få en gennemgang af båden og udstyret ombord. Du vil også blive gjort bekendt med særlige udtryk, og du vil lære om de teknikker man anvender, når der skal dykkes fra båd.

Med TDC vil du helt sikkert opleve, at det at dykke fra båd er hyggeligt, sjovt og spændende.

Husk at vi arrangerer båddyk ca. 1 gang om ugen hos Trekantens Dykker Center. Følg med i vores kalender, og meld dig til vores ture.