KRP_130529_0015

Drømmer du om eventyr? Finder du det fascinerende, at der er liv under vandet? Ved du at over 70% af kloden er dækket med vand? Kender du nogen, som allerede dykker?

Uanset hvad, er det som Open Water Dykker, det hele begynder..

Ny viden, nye færdigheder, nye muligheder, nye kammeratskaber, og en hel verden af spændende destinationer, som bare venter på, at du skal ud og opleve dem.

Et PADI Open Water kursus med Trekantens Dykker Center er din garanti for et kursus, som er tilrettelagt med dig i centrum.

Kurset består af 3 forskellige elementer:

En grundlæggende teori, som bl.a lærer dig om teknikker og udstyr; om hvordan man påvirkes fysisk af at blive udsat for vandets tryk, og om en række særlige forhold man skal være opmærksom på som dykker. Teoridelen kan tages on-line gennem et PADI eLearning kursus, men her hos TDC anbefaler vi dog, at du tager det som et kombineret selvstudie, og sammen med din instruktør. De fleste dykkercentre tilbyder teori som et 1-dags forløb eller 2 aftener. Hos Trekantens Dykker Center tilråder vi at afsætte f.eks 3 aftener, eller ca. 15 timer til teori, da det er vores interesse at klæde dig bedst muligt på til dit nye liv som dykker. Teoridelen afsluttes med en skriftlig prøve (multiple choice).

5 lektioner i pool, også kaldet "confined water". Gennem de 5 lektioner lærer du alle de basis øvelser, som du skal beherske for at kunne blive certificeret dykker. Du prøver (måske for første gang) at trække vejret under vand, du lærer at at kontrollere din opdrift og balance i vandet, at tømme masken for vand, at kommunikere med håndsignaler, nødprocedurer og en masse andre spændende ting, som er en forudsætning for at kunne dykke sikkert i åbent vand til en maksimal dybde af 18 meter.

Sidst, men ikke mindst, består PADI Open Water kurset af 4 dyk i åbent vand sammen med din instruktør. Under disse 4 dyk skal du gentage de øvelser, som du lærte i pool. Du skal prøve at finde vej under vandet ved hjælp af et kompas; simulere "tør for luft", og dele luft med din makker/instruktør, og meget andet. Derudover skal vi på opdagelse under overfladen, og forhåbentlig finde en masse spændende ting at studere, så du måske bliver lige så grebet og betaget af at dykke, som jeg er :-)

Her hos TDC tilstræber vi, at de 2 sidste dyk på kurset kommer til at foregå fra båd. Der kan dog være forhold som gør, at vi ikke kan opfylde dette.

Du kan tage et PADI Open Water kursus, hvis du er fyldt 15 år (dog ned til 10 år for et Junior Open Water kursus), og i øvrigt har et almindeligt og normalt helbred.

Ved tilmeldingen køber du en kursus pakke fra PADI, med alt hvad du skal bruge af undervisningsmateriale. Efter endt kursus beholder du materialerne til fremtidig opslag og reference.

Så hvad venter du på - lad mig lære dig at dykke.. Det er spændende, det er udfordrende, det er sikkert, det er sjovt!

Har du spørgsmål, eller ønsker du at tilmelde dig kurset, så kontakt mig venligst. Du finder oplysningerne under kontakt

Du kan også læse yderligere om kurset på PADI's egen hjemmeside.