pool02

Hvordan mon livet ser ud under overfladen? Hvordan mon det er at trække vejret under vandet? Er dykning overhovedet noget for mig? Kan man mon få lov til at prøve, inden man køber et fuldt kursus?

Hvis du går med spørgsmål som disse, så er et prøvedyk eller et PADI Discover Scuba Diving kursus med Trekantens Dykker Center helt sikkert det bedste valg for dig.

Hos TDC giver jeg dig ikke mindre end 3 muligheder for at undersøge dette nærmere:

KRP_130529_0004

1) Prøvedyk i svømmehal. Det kan anbefales, hvis du generelt er usikker  eller utryg i vand; eller hvis det er i perioden fra medio november til slutningen af marts, på grund af vandtemperaturen.

2) Prøvedyk i "åbent vand". Det vil typisk være under rimeligt beskyttede forhold et sted i Lillebælt, og som regel foregå fra stranden, men kan dog også foregå fra båd. Det er en kortfattet gennemgang af den vigtigste teori om dykker fysik og færdigheder, efterfulgt af et dyk i åbent vand under tæt ledsagelse af Instruktør eller Divemaster. Indholdet på dette dyk er tilrettelagt af TDC, men læner sig tæt op ad PADI's retningslinier.

3) PADI Discover Scuba Diving (DSD). Her følger man PADI's retningslinier. Kurset består af 2 dyk. Først lidt teori, en briefing omkring hvert dyk, og under dykket skal der udføres nogle enkle praktiske øvelser. Også dette foregår under beskyttede forhold i "åbent vand", og kan foregå såvel fra strand som fra båd. Du er hele tiden under tæt ledsagelse af en PADI Instruktør eller akkrediteret PADI Divemaster. Gennemgår du dette kursus med tilhørende færdigheder, kan du krediteres for dyk nr. 1 i forbindelse med et Open Water kursus indenfor en tidsperiode på 1 år fra gennemført DSD (Men hvem har dog interesse i at få et dyk mindre, når man er på kursus for at lære?)

Fælles for de 3 tilbud er, at materialer og udstyr er inkluderet i prisen. Du skal selv afholde udgifter til transport til dykkerstedet, samt evt. forplejning på dagen.

Har du spørgsmål til et prøvedyk, eller vil du gerne tilmelde dig, så kontakt mig på tlf. 26143804, eller skriv en mail på: info@trekadyk.dk